Breaking

11/07/2023

Los Titanes, sots-campions de Catalunya de 3x3

Sots-campions de Catalunya 3x3, Manlleu (Osona, Catalunya)
Hi ha una modalitat d'hoquei sobre patins anomenada 3x3, en què els equips són (habitualment) d'un porter i dos jugadors de pista, que es desenvolupa en una meitat de la pista i amb una durada dels partits al voltant dels 10 minuts, a temps corregut i amb lleugeres variacions en el reglament.

Enguany, la Federació Catalana de Patinatge ha engegat el Catalunya Tour 3x3. Los Titanes, un equip híbrid amb jugadors del Club Hoquei Patins Bigues i Riells i del Club Hoquei Les Franqueses, va participar a quatre tornejos del circuit, sent capaços de guanyar-ne dos (La Garriga i Caldes de Montbui) i d'assolir un segon lloc a Navarcles i una tercera posició a Sitges. Aquests resultats ens han portat a les fases finals, disputades l'1 de juliol a Manlleu, i on es va quedar sots-campions. La final, disputada a doble partit, va anar força bé en el primer partit, però ens va sobrar clarament el segon, on el nostre contrincant, els Bestias Pardas, van saber estar millor. Felicitats al Club Hoquei Prat i al Club Patí Cubelles per la part que els toca.

Independentment del resultat, el millor ha estat poder compartir i conversar amb els altres equips d'una manera que no sol ser l'habitual i fer noves amistats... i en el cas dels nostres, gens habituats a jugar-se coses, doncs a tenir una experiència que, de ben segur, els servirà per l'hoquei i, el que és més important, per la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pàgines