Breaking

06/10/2023

Les traces de Van Gogh

La maison jaune, Arles (Bouches-du-Rhône, France)
No cal descobrir a Vincent Van Gogh (Zundert, 30 de març del 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 de juliol del 1890), però seguir les seves petjades és tot un exercici d'allò més interessant.

La intenció era anar a visitar un camp d'espígol de la Provença, que es va visitar, tot sigui dit, i llavors, si la visita no era especialment llarga, aturar-nos una estoneta a Arles, al departament francès de les Boques del Roine. Per tant, no era una aturada fixada en la ruta, però sí que, si es podia realitzar i sabent que hauria de ser de poc temps, mínimament planejada. Però les circumstàncies van ser favorables i vam passar l'aturada de després del camp d'espígol a abans del camp d'espígol.

Segur que vam deixar de veure molts llocs i elements de la ciutat dignes d'interès, però la idea era intentar imaginar alguns els indrets que va pintar Van Gogh. Certament, és una ruta prou recomanable, ja que, a més a més, imaginar els indrets en qüestió és molt més fàcil de l'esperat, ja que hi ha una petita reproducció del quadre de Van Gogh representatiu d'aquell indret. A més a més, aquestes reproduccions van acompanyades de fragments de les cartes que Vincent enviava al seu germà Theo on explica, precisament, els quadres.

Això sí, tres hores, tenint en compte que algun temps per dinar havíem de destinar, no donen per a molt, però sí, com a mínim, per a haver pogut fer un tastet d'allò més gustós i planejar, si algun dia es pot fer, una ruta van Gogh amb cara i ulls com a unes possibles vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pàgines