Breaking

18/04/2023

El CHP BiR se n'ha anat a Navarra

Després de l'experiència de l'any passat del Club Hoquei Patins Bigues i Riells per terres alacantines, enguany s'ha canviat l'orientació i els partits s'han buscat per terres navarreses. Els nostres oponents al Patinódromo de Lagunak, a la localitat de Barañain, a tocar d'Iruña/Pamplona, han estat la Sociedad Deportiva Lagunak (l'equip anfitrió) i el Santutxu Hockey Taldea, que també van desplaçar-se, en aquest cas des de la seva Bilbao, per jugar contra nosaltres. De la mateixa manera que l'any passat, uns partits els vam guanyar nosaltres i d'altres els vam perdre, però sempre amb molt bon rotllo a la pista i a fora.

Pel que fa a la vessant lúdica i cultural, vam quedar meravellats amb la Rompida de la Hora a Sos del Rey Católico, a banda de la visita pel poble, amb la gent del lloc explicant anècdotes i batalletes del no-res -sempre és bonic interactuar amb qui coneix l'entorn- i amb el treball de la natura a la Foz de Lumbier, amb una excursió amb premi per als més (i no tan) menuts.

El centre d'operacions, Javier (o Xabier, com agradi més), es va deixar pel darrer dia, amb la visita del castell, lloc natal de sant Francesc Xavier.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pàgines