Breaking

20/04/2022

Gira del CHP BiR per terres alacantines

Primera Setmana Santa en molts i molts anys lluny de casa, i per primera vegada amb l'hoquei de Bigues i Riells.

Gran feina del club i de la seva junta en buscar partits en unes dates complicades per tothom, que vol sortir de la rutina, lluny de casa, i combinar-ho amb una vessant ludico-festiva que tant nens com pares hem agraït.

Finalment, només dos dels tres enfrontaments previstos van poder-se dur a terme. Dissabte al matí vam jugar contra el Club Promoción Patín Raspeig (prebenjamins, benjamins, alevins i infantils/juvenils) i a la tarda contra el Patín Alcodiam Salesiano, més conegut com a PAS Alcoi (prebenjamins, dos de benjamins, alevins i infantils/juvenils). Llastimosament, els enfrontaments contra l'Hoquei Club Cocentaina no van poder-se dur a terme (una altra vegada serà, però, com he dit abans, Setmana Santa són dates difícils i s'entén). A tots ens agrada guanyar (alguns partits els vam guanyar nosaltres, d'altres els van guanyar els nostres amfitrions), però el més important, i més en aquestes edats, és compartir experiències i sortir de la zona de confort, el que implica, segur, un aprenentatge en el seu creixement com a persones.

Per la vessant lúdica, partits de futbol d'equips de nens i pares barrejats, visita a preciós poble del Castell de Guadalest (per cert, els nens van descobrir que l'alcalde d'allà es diu Enrique), dinar de paella i tarda de platja a Calp, gelats a la gelateria Mira d'El Campello i jocs de nit per la canalla (i no tan canalla) i d'altres anècdotes que van molt bé per fer pinya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pàgines