dijous, 19 de desembre de 2013

El pessebre vivent de les Torres de Fals

L'Associació Cultural i Recreativa és l'entitat organitzadora del Pessebre Vivent del Bages, que des de l'any 1977 es representa cada Nadal en el bell paratge de les Torres de Fals.

Aquest va començar amb l'intent de fer quelcom diferent, com a nova experiència i tanmateix obert a la participació de tothom, la gent de Fals i Rajadell. Després de la Missa del Gall a les Torres de Fals es representaren unes escenes bíbliques, aprofitant el singular paratge.

La participació des del primer moment fou molt nombrosa i la crítica del públic molt favorable. Això va animar a seguir treballant perquè el Pessebre pogués ser perfeccionat i tingués continuïtat.

Any rera any ha pogut anar millorant en tots els seus aspectes: en nombre de quadres, el vestuari, la informació, la il·luminació, l'aparcament, el guió musical. Ha anat evolucionant fins aconseguir un espectacle digne i únic, de gran prestigi i difusió arreu de Catalunya (va ser premiat el 1992 pel Dpt. Cultura de la Generalitat a la Millor Iniciativa Artística Popular). Tot això, gràcies a l'esforç massiu d'un poble.

A Google Maps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.